Да бъдем красиви с ефектни и евтини бижута

Днес сме в криза, която се отразява навсякъде. Но вие искате да изглеждате добре, независимо от нея.  Ето защо, ако не разполагате с много средства, за да обновите летния гардероб, може да вложете  малко повече фантазия в избора на бижута - евтини, но оригинални. Напоследък бижутерите предлагат гривни, колиета и пръстени във всякакви форми и цветове. Така че, за да бъдете в тон с модата, те трябва да бъдат ефектни.

Гривните - колкото по-едри, пъстроцветни и блестящи са те, толкова по-модерни ще бъдете през този сезон. Интересно е, че тази година е модно гривните да украсяват и двете ръце. Те могат да представляват нанизи от огромни бели мъниста, мога тда са украсени с образи на диви животни или пък да представляват маншети  от лицева кожа, затворени с метални елементи, напомнящи закопчалки за чанти.  Кожата може да бъде усукана, така че гривната да стане релефна,  а различните парчета кожа могат да бъдат съединени в стил пъчуърк. Много актуално напоследък е дървото. Гривните от дърво се носят по няколко наведнъж и са украсени с феерия от пъстри цветя във всички цветове на дъгата.

Тази година ще се носят и метални бижута, комбинирани с мъниста, а за дамите, които по цял ден са на компютъра, се предлагат плътно обгръщащи китката хромирани модели.

Гривните могат да бъдат и от плексиглакс,  с щампи от флората и фауната. Можете да си изплетете и гривна от разноцветен сезал,  допълнена с шарени мъниста.

Доста оригинална идея е да замените традиционния  пръстен с голяма кристална халка в подходящ цвят. Обеците тип халки пък  вече не са гладки, а са с всевъзможни релефи и инкрустации.Що се отнася до колиетата - те също се променят. Хит са многопластовите , нанизани на кожена връв.


Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!