Да се опитаме да изглеждаме по-слаби

Разбира се, че всяка жена иска да изглежда по-слаба. Обикновено това се прави като се свалят няколко килограма с упражнения и диети. Но, за да се създаде илюзията за по-стройна фигура,  има няколко лесни трика.


 Един от тях е добрата стойка. Дори и когато сте слаби, отпуснатата и прегърбена стойка ще ви направи да изглеждате по-пълни. Естествено, не е нуждо да ходите като ‘глътнали бастун’, достатъчно е да стоите изправени с раменете назад. Тази стойка удължава силуета и прикрива излишните килограми.


 Не е нужно да носите 10-сантиметрови токчета, които, освен всичко друго, могат сериозно да увредят краката ви. Достатъчно е към височината си да добавите само 4-5 сантиметра - така ще изглеждате по-високи и по-слаби.


 Ако не желаете хората да се фокусират върху талията и бедрата ви, облечете се така, че да привличате погледите върху горната част на тялото си.  Носете блузи с интересни деколтета и подчертавайте всичко над талията. Може да добавите атрактивни аксесоари като колиета или обеци.


Вероятно си мислите, че широките дрехи ще скрият излишните килограми? Точно обратното, по-добре е да носите дрехи, които са по-вталени /разбира се, не впити/, за да не се създава впечатлението, че сте по-пълни отколкото сте в действителност.  Широките дрехи правят силуета по-голям и вместо по-високи и слаби, ще изглеждате безформени. Затова обличайте вашия размер дрехи и не крийте формите си.
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!