Формата на сутиена и деколтето

Зима е. Но и в този сезон трябва да се обръща внимание на бельото. Трябва да знаете, че начинът, по който стои облеклото, до голяма степен зависи от сполучливия  сутиен.  Той добива още по-голямо значение, ако дрехите са трикотажни и плътно описват извивките на тялото.

Когато мерите сутиена, внимателно огледайте чашките и презрамките му. Те не бива нито да се впиват в гърдите  и кожата ви, нито  да стърчат неестетично пред тях. Размерите, описани на етикетите, би трябвало да са стандартни, но практиката сочи, че те не съвпадат  при различните фирми-производителки. Затова е най-добре да премерите сутиена, преди да го купите.

Ако дрехата ви е  с шпиц деколте, заложете на модел с триъгълни чашки и  фини дантелени презрамки.  Съветът  важи в още по-голяма степен за жените, които обличат трикотажни изделия направо върху бельото.

Дамите с пищни бюстове е по-добре да заложат на модели с красиви, но дебели презрамки, които да им осигурят по-голям комфорт.

В случай, че предпочитате пуловер с навита поло яка, по-добре ще ви стоят бриджитки.При малък бюст е желателно те да са подплатени с дунапрен или силикон.  Ако пък бюстът е съвсем момичешики, може да се спрете на сутиен тип лента. Той приближава гърдите една към друга и леко ги повдига, за да изглеждат по-сочни.

Пуловерите  с лодка деколте отлично се комбинират с повдигащи сутиени. Не бива обаче да ги носите всеки ден, защото има опасност с времето да деформират бюста ви.

Жените, които харесват модните напоследък рокли-пуловери, могат да заменят традиционния сутиен с боди. Той прави фигурата по-стройна, а коремчето не личи. Не забравяйте да съобразите цвета на сутиена с този на пуловера.




Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!