Характерът на жените личи по техните бижута

За да бъдат по-красиви и елегантни, дамите комбинират тоалетите си с подходящи бижута, но според френски психолози, те са отражение на техния характер.

Творческите натури, например, които се занимават с поезия, изобразително изкуство и пеене,  предпочитат среброто. Дама, която носи сребърна гривна във формата на змия, със сигурност е бохем, който привлича мъжете със своята ексцентричност, но пък трудно се задържа дълго с тях.

Жените, които живеят в свой измислен свят и обичат да се занимават с астрология, гадаене и др. подобни, предпочитат едрите масивни накити от дърво или от немного скъпи минерали и полускъпоценни камъни.Те се обличат екстравагантно и ще ги видите накичени с накити от яспис или корал. Тези дами често избират  едри бижута, а огромните обеци и гердани са  тяхната запазена марка. Тази визия обаче често  стряска мъжете, които странят от тях - смятат ги за леко сбъркани.

Някои дами се кичат с големи обеци, пръстени с диаманти и дебели златни ланци - те ги слагат, за да подчертаят своето добро материално положение. Това, обаче, е проява на лош вкус.

Точно обратното, ако дамата пред вас  си е сложила фин златен пръстен с малък диамант,  фина златна верижка и изящни обеци, може да сте сигурни, че това е една истинска аристократка. Тя е интелигентна, изтънчена, но пък изпитва известно превъзходство към тези, които не са от нейната черга. Това са фатални жени.

Дамата пред вас е с малки перлени обеци, а на врата има наниз от истински перли... Тази жена е истинска романтичка, тя е скромна и не обича да се отличава от тълпата. В същото време, тези жени са  големи естети, обичат театрите и изложбите и могат да бъдат верни на половинките си, но пък  често  се влюбват в недостойни и неподходящи  мъже и затова са много нещастни.  Мъжете обаче, не смятат такива жени за достатъчно интересни за дълга
връзка.


Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!