Какви десени ще бъдат модни през сезона пролет/лято?

Скоро ще дойде лятото и ние трябва да сме наясно какво ще се носи през този сезон.


Тази година модни са етномотивите - този стил е много актуален. Цветовете са топли - червено, оранжево и жълто,  във всички техни нюанси. Между тях  наистина понякога се промъкват и по-тъмни цветове, но  те не преобладават, а по-скоро подсилват  топлите нюанси.


Друг характерен цвят за етномотивите е кафявият и то най-вече шоколадовият нюанс. В много от дрехите преобладават  десените с африкански мотиви - те са със свежи и ярки цветове.


Моделите на дрехите са създадени като че ли специално за лятото - материите са ефирни и леки. Дрехите се спускат свободно и не затрудняват движенията.


Използват се  също така моделите ‘тъкан върху тъкан’ - едновременно  по-плътни и прозрачни материи, както и асиметричната дължина.


При тези дрехи не са подходящи късите поли. Деколтетата  могат  да са по-дълбоки, но все пак не трябва да се прекалява с разголването. Подходящи за този тип десени са  мънистените и метални бижута.


Дамите трябва да знаят, че това лято ще са актуални и дрехите на точки. Точки и то не само в черно и бяло, а във всички цветове. Все пак, тази година са модни пастелните цветове, така че точките могат да бъдат  в  бледосиньо, млечно розово, кремаво.


Те могат да бъдат големи или малки, а така също и в комбинация. Десенът може да бъде комбиниран както с едноцветни материи, така и с други десени на точки. Тази година е актуално класическият десен на черни и бели точки да бъде комбиниран не с едноцветни дрехи, а с такива на райета.


Тази пролет и това лято се завръща и позабравеният пепит.  Интересното е,  че сега той е комбиниран с ярки цветове. Разбира се, актуална е и класическата комбинация - пепит  в комбинация с дюс - черно или бяло /пола или панталон/, но това вече зависи от вашия вкус и начин на обличане.
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!