Класическите тоалети не излизат от мода

Наистина е доста изкушаващо да се следват най-новите модни тенденции. От друга страна обаче е много важно да се съобразим с възрастта си и да успеем да се облечем  в съответствие с нея. Ето защо добра идея е да се придържаме към класическите модели - така има по-малък риск да направим грешка в облеклото. В гардероба ни винаги трябва да има поне по един брой от  следните  вечно модни дрехи,  които можем да носим във всяка възраст.

Списъкът започва с малката черна рокля. Тя е подходяща за почти всеки случай. Най-добре е да изберете рокля, която стига до малко над  коляното, с изчистено деколте. Можете напълно да промените стила си, ако облечени с малката черна рокля, смените обувките, чантата и аксесоарите, които носите с нея. Ако ръцете ви не са най-хубавата част от тялото, не е нужно роклята да е без ръкави. Късите ръкави и дори тричетвъртите са стилни, без значение каква е възрастта ви.

Всяка жена трябва да има в гардероба си няколко бели ризи, тип шемизети. Винаги можете да ги съчетаете с  панталон или права пола - добро облекло за деловия ден. За по-неофициални поводи би било добре да имате и бяла риза с къс ръкав или по-дълъг модел, който да съчетаете с тесни дънки и клинове.

Важно е да имате в гардероба поне една кашмирена жилетка. Кашмирът е мек, луксозен и удобен. Няма как да сбъркате с кашмирената жилетка, независимо на каква възраст я носите. Такива жилетки се предлагат в класически изчистен дизайн с копчета отпред, но има и вталени модели, както и такива с цип или по-нестандартни деколтета. За да заложите на сигурно е най-добре да си купите жилетка, която не е много широка, но стига до горната част на ханша.

Палтото с копчета и колан в стил Одри Хепбърн  никога не излиза от мода. То изглежда фантастично върху всяко облекло - от дънки до права делова пола. Палта от този модел има  в различни  цветове и форми, но моделът, подходящ за всяка възраст, е класическият - с два реда копчета и дължина над коляното...
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!