Кои са магическите афродизиаци?

Афродизиаците /билки, натурални продукти и етерични масла/ наистина оказват влияние върху половата активност поради съдържащите се в тях  тонизиращи компоненти.

Маслото от бергамот, например, отпуска, настройва романтично и придава увереност. Идеално е за еротичен масаж и създава незабравима амтосфера за изпълнение на пленителни желания.

Розмаринът е един от най-дълготрайните аромати. Ваните с капки от етеричното масло придават сили и даряват  усещане за сближаване  и разкрепостеност.

Ароматът на иланг-иланг разпалва страста и повишава сексуалното желание. Нанесете маслото на китката или на кожата  върху вътрешната повърхност на бедрата.

Кедровият аромат стимулира проявата на чувственост и сексуално желание, обостря усещанията при докосване. Добавете масло от кедър в аромалампа или в крем за масаж.

Маслото от пачули е един от най-ефективните мъжки афродизиаци - то стимулира обменните процеси, повишава жизнения тонус и придава увереност.

Ароматът на жен-шен  оказва положително въздействие върху мъжкия организъм, нормализира хормоналния фон, снема умората и стреса и одобрява настроението.  
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!