Максим Асенов - автор, говорител, лайф коуч, предприемач

Всички ние се възхищаваме на хора, които умеят да мотивират и буквано с няколко изречения да ни изкарат от някои неприятни за нас състояния. Всеки от нас се случва или се е случвало да попадне в затруднена ситуация и да се чуди кой път да избере, как да продължи напред, и в тези моменти е важно кой ще бъде тоб. 
Максим Асенов прави точно това, умее да мотивира, да вдъхновява, да вдъхва кураж и сила.

Максим Асенов е автор, говорител, лайф коуч и предприемач. Той е основател на най-бързорастящата протестантска общност в България – “Църква Пробуждане”.

Той е пътувал в над 35 страни. Споделял е завладяващата си история със стотици хиляди хора, вдъхновявайки ги да вярват, че няма нищо невъзможно! От момче, израснало в най-голямото гето на Балканите, той се превръща в един от най-търсените говорители в България и лайф коуч на знаменитости.

Първата му книга “7 решения, които ще променят живота Ви СЕГА” е национален бестселър и е предназначена да помогне на хората да станат най-добрата си версия и да събудят лидера в тях.

Новата му книга „НАРЪЧНИК ЗА УСПЕХ В КРИЗАТА“ ще даде възможност на хората да превърнат най-трудните си моменти в най-голямото си предимство.

Вижте повече в уебсайта на Максим Асенов.
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!