Нова мода сред венецуелките

Венецуела се смята за родина на най-красивите жени в света. Това е доказано от Книгата на рекордите Гинес - по брой титли, завоювани на конкурси за красота, венецуелките наистина твърдо държат първото място в света.

В тази страна огромната мрежа от клиники за разкрасяване и сравнително евтините услуги на пластичните хирурзи помагат на всяка жена, дори и да не се е родила хубавица, да придобие мечтания изглед.  Днес пластични операции се правят едва ли не  във всяко венецуелско село.

Дамите си правят нови гърди, бедра и дупета, пият специален сироп, който предизвиква повръщане и съответно отслабване, поставят си пластмаса в езика, която прави преглъщането на твърда храна нещо много болезнено…

Но най-новата мода и то сред 15-годишните венецуелки си е направо смъртоносна. Тийнейджърките  масово си поставят инжекции с биополимери за увеличаване на дупето - често ги получават като подарък за рождения ден.  Тази мода обаче убива все повече млади момичета.

Течният силикон е забранен за употреба, а търговията с него заплашва с 2 години зад решетките. И все пак венецуелките успяват да си го набавят, намират салон, където да им поставят инжекциите срещу 8 долара и дори си бият инжекциите с биополимери собственоръчно…

Напоследък след подобни процедури за увеличаване на дупето този свят са напуснали повече от 20 момичета. Всеки месец 2000 жени си инжектират биополимери в задните части, излагайки по този начин живота си в опасност.

Процедурата отнема 20 минути, но вкараното в организма вещество никога не може да бъде извадено напълно. А вероятността от усложнение е 100%. Според специалистите усложненията могат да се появят след 4 дни или след 20 години, но жената при всяко положение ще се разболее тежко.
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!