Обувките през този сезон

Това лято дизайнерите на обувки предлагат голямо разнообразие на модели и цветове - пъстри десени, свежи нюанси, висок ток или платформа  - няма начин да има недоволни. Има толкова много варианти, че със сигурност ще може да се задоволи всеки вкус.


Според специалистите, обувките с клиновиден ток /макар ходенето с такава платформа да изглежда трудно/, допълва ефектно тоалета.


Пъстрите десени са много актуални този сезон.  Може да избирате между обувки на райе или на точки, на цветчета или на големи цветя. Колкото по-шарено, толкова по-добре. Този пъстър принт стои еднакво добре и на обувки тип ‘балеринки’ , както и на такива с висок ток.


Актуални са и украсите по обувките - капси, кожи, токи и какво ли още не - въобще колкото по-лъскаво, толкова по-добре. Единственото условие  в случая е, да съчетаете обувките с подходящ тип облекло.


Цветовете на летните обувки са жизнени, свежи и понякога преливат един в друг. Не е необходимо да бъдат комбинирани с чанта в същия цвят. Но е добре на пасват като тоналност на тоалета.


Това лято високият ток е много актуален, но помислете преди да обуете такава обувка как ще се отрази това на краката ви. Добре е висок ток да се носи в по-официални случаи, а не всеки ден.


Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!