Пречиствайте водата, която пиете и използвате

Филтрите за вода и филтърните системи за пречистване на вода са удобен и лесен начин за подобряване качеството на водата, независимо дали става дума за питейни нужди за цялата къща, апартамент, офис или пък за производствени цели.
В зависимост от необходимостта можете да изберете филтърна система с обратна осмоза или ултрафилтрация за чиста и вкусна питейна вода за цялото семейство, или пък да омекотите твърдата вода за къпане със специален филтър за душ.

При избора на система за пречистване на водата, трябва да се определи предназначението на водата, която ще се филтрира – дали ще бъде за пиене или други цели. След това трябва да се установят основните видове замърсявания, които са налични във водата и ще бъдат пречиствани. По принцип е възможно да се направи и анализ на водата в лаборатория.

Най-популярните методи за филтрация на питейна вода (вода от водопровода, предоставяна от местните ВиК дружества) са обратна осмоза и ултрафилтрацията. Разгледайте различните модели системи, които предлагаме и се запознайте с техните качества и предимства.

Вижте повече в уебсайта watershop.bg.
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!