Сакото променя цялата визия

Независимо с какво облекло сте - делово, официално или всекидневно - едно сако може да промени изцяло излъчването ви. Тази година сакото е на мода, но задължително трябва да го съчетаете с долната част на облеклото.  Сакото или полата/панталона трябва да са в един и същи стил, а още по-добре ще е,  ако са изработени от идентични материи.


Тази година преобладават късите сака с прави линии и без ревери, с 3/4 ръкави и малки подплънки. Особено актуални са съвсем късите сака, които се спускат малко под бюста - те са с къси или 3/4 ръкави.


Що се отнася до цветовете - тази година модни са ярките - червено, синьо и оранжево. Но те са по-подходящи за брюнетките. Блондинките пък трябва да заложат на по-пастелните цветове.


Актуални са десените  с геометрични фигури, но също така и райето, както и класическия пепит. Хит са и точките - те могат да бъдат много големи и контрастни, но трябва да ги съобразите с фигурата си.


От материите - ленът и памукът си остават  фаворити, но за вечерен тоалет може да използвате  бляскави промазани платове.


Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!