В бяло през лятото

Имате ли в гардероба малка черна рокля? Със сигурност - да. Но за лятото трябва да притежавате поне една бяла дреха. Бялото е винаги на мода, особено в горещините.


Това, което със сигурност трябва да имате предвид, е да съобразите фигурата си с модела на дрехата, защото белия цвят крие и някои рискове. Ако имате повече килограми в областта на бедрата и талията, но пък горната част на тялото ви е идеална, облечете свободна бяла рокля с презрамки и висока талия. Ако  проблемът ви е липса на талия, но пък имате  красиви ръце и висок ръст, може да  съчетаете широк панталон от тънък плат с туника без ръкави от същата материя.


Късите поли са подходящи за фигура със стройни крака и по-закръглена горна част на тялото. Но тук изрязаните потничета не са за препоръчване. Много слабата фигура може да се облече  в бял  гащеризон без ръкави  или пък с дълга до глезените рокля от трико.  Ако, обаче,   имате тънка талия, подчертайте я.  Моделите с богати поли са подходящи за тази цел. На тънката талия подхожда и колан.
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!