Защитете се от мобилните телефони с...кехлибар

Електромагнитното излъчване на мобилните телефони може да оказва негативно въздействие върху човешкия организъм - това показват многобройни изследвания, проведени в различни страни.

Тревожно откритие в тази област показва, че у половината хора, които използват често мобилни телефони, може да се появи електромагнитна алергия. Нейните признаци са кожни обриви, зачервяване на отделни участъци, главоболие и дори разстройство на паметта.

Съществуването на електромагнитна алергия е било открито още преди 20 години, но истински актуален този проблем става едва сега, когато  използването  на мобилните телефони е така широко разпространено.

Тези, които страдат от електромагнитна алергия трябва да знаят, че главното средство за профилактика и лечение е  възможно по-рядкото използване на  телефона, а той  в никакъв случай  не трябва да се носи  близо до  тялото - във вътрешен джоб или на верижка на врата. В никакъв случай мобилният телефон не трябва да се държи включен  до леглото, докато собственикът му спи.

Твърди се, че облекчение при електромагнитна алергия носи кехлибарът. Днес могат да се купят различни  парчета кехлибар, които са подходящи за активните потребители на мобилни телефони. Още повече, че кехлибарът е полезен  и при други болести на нашето съвремие - нервна преумора, хипертония, отслабване на паметта.

Специалистите пък препоръчват да се пие и ‘кехлибарена вода’. Тя се получава като парче кехлибар  се държи в чаша вода през деня под слънчевите лъчи.  Количеството, което може да се приема такава вода, е неограничено.

Понякога се дават съвети да се купуват мобилни телефони с по-слабо излъчване, но това невинаги помага да се избегнат нежеланите последствия. Защото те се предизвикват не само от силата на електромагнитното излъчване, но и от честотния спектър.  А мобилни телефони без негативни по своето въздействие честоти няма.
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!