Ангел-пазителят ни предупреждава за неприятностите

Случва се върху главата ви да се изсипят какви ли не неприятности. Тогава се чудите както се е случило. Казвате си, че ако сте знаели какво ще се случи, щели сте да постъпите по друг начин… А всъщност, вашият ангел-пазител ви е предупреждавал за бъдещите проблеми, но кой да го чуе?

На улицата постоянно срещате гърбав човек, старец или старица? Това означава, че ангелът-пазител ви предупреждава, че в този ден не е желателно да закъснявате в службата или закъдето сте се запътили. А вечерта не трябва да излизате от дома – рискът да станете жертва за хулигани, крадци или хора с неуравновесена психика е голям.

Ако спре ръчният ви часовник, това означава, че този ден по никакъв начин не трябва да давате пари назаем, защото едва ли ще си ги получите обратно. А и да успеете, отношенията ви със заемоискателя ще бъдат сериозно влошени и сто пъти ще съжалите, че сте направили добро.

Ако непрекъснато пред очите ви попада ято чуруликащи врабчета? По-добре е в този ден да отмените всякакви пътувания, независимо дали става дума за отпуск, командировка или пътуване до вилата. По пътя ви очакват много неприятности и проблеми. Възможна е загубата на голяма сума пари или влошаване на здравословното състояние.

Ако ви протече химикалката, в близките дни в никакъв случай не намеквайте на началника за увеличаване на заплатата или за повишение. Не само, че няма да постигнете целта си, но и ще влошите отношенията с шефа си.

Ако транспортът, с който пътувате, внезапно се повреди, този ден категорично ви е забранено да правите големи покупки, да вземате кредит, да влагате пари в банка, да подписвате важни договори и финансови документи. Всичко това няма да ви донесе успех, а само главоболия.

Непрекъснато виждате коли, чийто номера се състоят от три еднакви цифри. По този начин вашият ангел-пазител ви предупреждава, че през този ден не трябва да правите стъпки, от които в голяма степен зависи по-нататъшния ви живот. Изчакайте малко за предложението за брак, покупката на жилище, започването на нова работа – моментът не е подходящ.

Закъснявате за някъде, а автобусът/трамваят го няма, маршрутките са пълни, а и таксита няма…. Ангелът пазител прави всичко възможно да предотврати пътуването ви. По-добре отложете срещата/пътуването и се върнете вкъщи, дори и да ви се струва, че от тях зависи бъдещето ви…

Ако постоянно нещо изпускате, внимателно следете имуществото си – чантата, портфейла, не отваряйте вратата на непознати, заобикаляйте тъмните места – рискът да станете жертва на крадец или мошеник е голям.

Ако домашната ви техника постоянно се поврежда, цветята в дома вехнат, а съдовете се чупят – огледайте се, може би някой от домашните ви се нуждае от помощ или съвет, а по една или друга причина не се решава да се обърне към вас. Разрешете проблема, за да не стане късно…


Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!