Български чиклит роман на книжния пазар

Издателска къща INICIALI пуска на  пазара дебютния  чиклит роман на Цвети Георгиева.


„Парола  9 месеца” е забавен, очарователен в своята непретенциозност роман, в който са описани радостите, очакванията и тревогите на една блондинка през най-вълнуващото време за всяка жена - това, в което очаква дете.


Написан с неподправен хумор и закачливост, „Парола „9 месеца” предлага да погледнем на бременността от смешната и забавна страна. Помага ни да разберем, че в тази така важна част от нашия живот е нормално да се случват „ненормални” неща.


Въпреки, че се определя като първия български роман за бременни, „Парола „9 месеца” ще се хареса на всички почитателки на чиклит жанра.


Цвети Георгиева е родена на 12 февруари, рано сутринта, в събота. Навън се вихрели снежни преспи, но бъдещата авторка на ‘ПАРОЛА 9 МЕСЕЦА’ нямала много време да се колебае дали да излезе от дома си. Трябвало да се ражда и като заклета фаталистка била решена да го направи преди да се случи 13-тия ден от месеца. Появила се бързо и без много шум, защото знаела, че след време ще вдига достатъчно врява като водеща в една от най-влиятелните CHR радио вериги - радио Fresh! Освен това се изявява и на страниците на в. „Преса”.


През 2007 г. Цвети е приета в Международната асоциация на блондинките, а година по-късно е отличена с награда „Диамантена пеперуда” за най- добре говореща блондинка. През 2009 г. става „любим водещ на слушателите” в независимо интернет допитване. Същата година се впуска в авантюрата на майчинството, за да разбере, че веднъж станеш ли майка, душата ти започва да живее извън теб.
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!