Деним завинаги…

Колкото и да е странно,  денимът се превърна в истинска класика. Всъщност, когато облеклото не изисква по-специален дрескод, той е безкрайно удобен и изключително практичен, комбинира се лесно и бързо, стои добре дори с най-обикновена бяла блуза.

Няма опасност денимът да стане демоде - той е от онези  платове, които никога не престават да бъдат актуални.

През пролетта и лятото панталоните от деним се делят на две категории.  Първата - всички модели са с нормална ширина и дължина,  в традиционния син цвят, без декорации, без ниски талии и без стеснени или разширени крачоли. Втората категория е по-закачлива и по-нетрадиционна, но  едновремено с това умерена.

Напоследък триумфално се завръщат и  ризите от деним.  Те не са привилегия само на мъжете, но  присъстват и в дамския гардероб. Завръщат се и ризите без ръкав - предимно светли, а често и бели.

Полите са къси, по-подходящи за момичета, отколкото за зрели жени. Макар че роклите като че ли остават на заден план,  те все пак присъстват в дамския гардероб - артистични,  богато декорирани и с ефектни апликации.

Късите панталонки от деним са много секси, стига дамите да имат подходящата за тях фигура. Те са в класическо синьо или преливащи нюанси. Могат да се носят с бяла риза или с цветно потниче.  И не бързайте да изхвърляте старите панталони ?. И те, и прокъсаните тук-там модели, избелените и намачканите ще продължат да се носят, макар и не така масово.
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!