Жените….

Знаете ли, че южните, източните,  северните и западните жени се отличават помежду си не само  въшно, но и по характер. Какви всъщност са тези разлики?

Жените от Севера са над средния ръст, стройни, изправени и обикновено светлокоси.  Отличителен белег са големите им очи и високото чело. Те са най-добрите събеседнички, съветнички и утешителки.  Винаги се стремят да довършат започнатото,  добросъвестни са и на тях може да се разчита. Тези жени имат висока творческа и физическа  продуктивност. За тях много полезни за червените  плодове - нарове, грозде, червеното вино, морковите и отварата от мента преди сън.

Жените от Юга са високи, дългокраки и с едро телосложение.  Имат обикновено пълни устни,  гъсти тъмни коси и огнен темперамент. Те са лидери както в службата, така и у дома. Спонтанни и непредсказуеми са, умеят да намерят оригинално и изненадващо решение на всеки проблем. Не обичат  еднообразието и  необходимостта от дисциплина и ясен ред.  

Южнячките казват това, което мислят, те са честни и резките им изказвания невинаги се харесват на другите.  Тези обаче, които ценят искреността, виждат в тяхно лице верни и надеждни приятели.

Жените от Юга често страдат от промени в кръвното налягане и мигрени.  Най-уязвими при тях са черният дроб и стомахът.

Жените от Изтока са миниатюрни, изящни, със сребрист глас, кестеняви или брюнетки, кокетни, усмихнати и дружелюбни. У дома са ненадминати майсторки по създаването на красота и комфорт. Обичат парфюми и украшения. Те боледуват рядко, но трябва да обърнат по-специално внимание на  дихателните органи и храносмилателния тракт.

Жените от Запада са с  различен цвят на косата. Те разбират хората и мотивите за техните постъпки, лесно преминават от смях към сълзи и обратното. Щастието им се състои в голямото семейство и постоянното общуване с природата. Най-уязвимите им места са чувствителната кожа,  гръбнакът и глезените.   
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!