Жените в неговия живот

Представете си, че вашият партньор се срещне с някоя от холивудските красавици. По всяка вероятност той ще отклони, макар и за малко, вниманието си от вас. Всъщност, това едва ли ще се случи, но има други съпернички,  от които трябва да се пазите и тази опасност е съвсем реална.


Кои жени могат да ви разделят от вашия партньор?  Тях със сигурност трябва да държите под око.


Трябва да се знае, че, колкото и да е неприятно на някои жени,  майката на мъжа играе много важна роля в живота му. Ето защо партньорката му трябва  да се съобразява с това.  Майките могат да бъдат три вида.  Единият тип е критикуващата майка. Тя  обвинява за всичко младата жена до сина си.  От друга страна пък,  партньорката на сина постоянно й вдига скандали и говори против нея при всеки удобен случай. Точно така възниква  един от най-големите проблеми в двойката - когато мъжът се разкъсва между двете си любими жени.  Това много често завършва с раздяла при младите.


Затова, ако не иска това да се случи,  жената никога трябва да напада майката на партньора си директно. Ако все пак отношението на майката е нетърпимо, достатъчно е срещите с нея да се сведат само до официалните семейни събирания. Това обаче, съвсем не означава  да  се ограничава синът да се среща с майка си.


Друг тип майка е грижовната майка.  В началото тя ви  харесва на снаха си, защото ви  помага. В един момент обаче, може да стане страшно, ако тя започне да контролира всичко. Ако вие  споделите това с мъжа си, той  ви  обвинява в неблагодарност. Добре е  майката да се чувства полезна  и обичана и да помага. Но в такъв случай поне уикендите  прекарвайте сами в партньора си.


Третият вид е разкрепостената майка. Тя се държи с момичето на сина си като с приятелка и дори се опитва да й дава съвети за интимния живот. Това, обаче, не бива да се допуска, защото такива майки подсъзнателно се изживяват като съпернички на младата жена и се стремят да покажат, че познават мъжа  й по-добре от любимата му...


Освен майката, има и други жени в живота на мъжа. Една от тях е бившата съученичка, която е част от живота му отдавна.  Често мнението й е от значение за него и тя се опитва да се меси в живота  на двойката. Ако успеете да се сближите с тази жена и да я убедите, че  любимият ви я възприема като сестра, може още в зародиш да пресечете нейните надежди  да стане нещо повече за него. Ако пък  тя е   много непоносима, просто я игнорирайте и дори не я споменавайте пред  вашия партньор, защото ултиматумите ‘или аз, или тя’ няма да помогнат, а може и да навредят.


Вашата най-добра приятелка  също може да бъде потенциална опасност за връзката ви.  Вие й споделяте всичко и прекарвате много време заедно. Не трябва обаче, да прекалявате. Доста често се случва мъж да напусне партньорката си заради най-добрата й приятелка.  Ако забележите, че вашата приятелка флиртува с вашия партньор,  не правете сцени на ревност. По-добре е на следващи ден да й се обадите и да й кажете, че той е  шокиран от поведението, а на него кажете същото.  Така те ще се почувстват обидени и няма да повторят...


Друг тип приятелка е разочарованата - тя също може да повлияе отрицателно на връзката ви. Тя е разочарована от последната си връзка и мрази мъжете, дори и вашия. Постоянно го критикува и вие най-после започвате да се вслушвате в думите й. Ето защо или я  запознайте с някого, или не се събирайте често с нея.


Естествено, преди вас, вашият партньор  е имал и други връзки. Има обаче една жена, която  е изиграла важна роля в живота му. Всичко му напомня за нея, а приятелите му не пропускат да я споменат.  Дори вие в някакъв момент започвате подсъзнателно да я имитирате. …


Не позволявайте  на този ‘призрак’ да ви тормози и не му обръщайте внимание. Ако пък сте толкова обсебена  от тази жена, срещнете се с нея - тогава ще видите , че тя не е толкова съвършена  и няма причина да й подражавате.


Друга негова приятелка пък постоянно засичате някъде.  Ако любимият ви се държи с нея добре, няма опасност. Ако обаче, двамата се мразят  открито -  вероятно все още ги свързват силни чувства.  Има и още един вариант - ако те са се разделили скоро, а той продължава все още да я търси.  Тогава временно ‘замразете’ вашата  връзка.  Нека той да изясни предпочитанията си.


Колежката - това е другата жена, която може да застраши връзката ви. Двамата с вашия партньор  са заедно по цял ден, разрешават общи служебни проблеми, ходят по командировки.... Не критикувайте колежката на партньора си, това само би възбудило интересът му към нея. Само че започнете да се ‘показвате’  -  звънете редовно на любимия, придружавайте го на служебни партита..., а не е зле и да предизвикате ревността му като започнете да разказвате за вашия много талантлив и привлекателен колега....
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!