Как правилно да изпълним планк?

Всички се стремим към здрав дух и здраво тяло :) Но за целта са необходими куп упражнения, групови тренировки, силови и индивидуални тренировки и старание. 

Не забравяйте, че е трудно само в началото, може би защото не се вижда и усеща ефект. След известно време обаче, когато започнете наистина да виждате мускули, както и да усетите повече тонус и енергия, това е моментът, в който осъзнавате, че си е струвало и че искате това да продължи. 

Днес ще ви кажем как правилно да изпълните планк, независимо дали вкъщи или във фитнес залата

Планк - изумително упражнение, без никакво движение, което изисква участието на всички мускули? Цялото тяло трябва да бъде в отлична координация – от коленете до раменете. Днес ти разкриваме 4-е тайни на перфектната планк позиция. Опитай да подобриш своята следващия път, когато имаш тренировка в залата или у дома. 

ПОСТАВИ ЛАКТИТЕ СИ ТАКА, СЯКАШ ИСКАШ ДА ИЗБУТАШ ПОДА ДАЛЕЧЕ ОТ СЕБЕ СИ
За да издържиш по-дълго в планк позиция, е необходимо да застанеш правилно от самото начало на упражнението. Нека тялото ти бъде в перфектно права линия. Ушите, раменете, коленете и глезените ти трябва да бъдат в една равнина. Постави лактите си точно под раменете под 90-градусов ъгъл. Започни като застанеш на длани и колене. Продължи да четеш за планк.

 

Next Level Fitnes е фитнес от ново поколение, предлагащ всичко на едно място:

- групови тренировки

- тренировки с инструктор;

индивидуални тренировки;

- йога;

- пилатес и др. 
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!