Кой може да ви раздели с партньора?

Ако вашият партньор се срещне с някоя от холивудските красавици, много вероятно е той да  отклони, макар и за малко, вниманието си от вас. Вероятността за такава среща обаче е доста близка до фантастиката. Има обаче други съпернички,  от които трябва да се пазите и тази опасност е съвсем реална.

Кои са тези жени, които могат да ви разделят с вашия партньор и които трябва да държите под око?

Майката на мъжа играе много важна роля в живота му. Затова трябва да се съобразявате с това.  Майките могат да бъдат три вида.  Единият тип е критикуващата майка. Тя  обвинява за всичко младата жена до сина си.  От друга страна пък,  партньорката на сина постоянно й вдига скандали и говори против нея при всеки удобен случай. Точно така възниква  един от най-големите проблеми в двойката - когато мъжът се разкъсва между двете си любими жени.  Това много често завършва с раздяла при младите.

Ето защо, ако не искате това да се случи, никога не нападайте майката на вашия партньор директно.  Достатъчно е да сведете срещите си с нея само до официалните семейни събирания. Това обаче  не означава  да ограничавате него  да се среща с майка си.

Друг тип майка е грижовната майка.  В началото вие я  харесвате, защото ви помага. В един момент обаче става страшно, когато тя започне да контролира всичко. А ако споделите това с партньора си, той ви обвинява в неблагодарност.

Добре е  майката да се чувства полезна  и обичана и да ви помага. Но в такъв случай поне уикендите прекарвайте само с любимия.

Разкрепостената майка е третият вид. Тя се държи с момичето на сина си като с приятелка и дори се опитва да й дава съвети за интимния живот. Това по никакъв начин не бива да се допуска - всичко си има граници.  Подобни майки подсъзнателно се изживяват като съпернички на младата жена и се стремят да покажат, че познават мъжа по-добре от любимата му...

Бившата съученичка на партньора ви  е част от живота му отдавна.  Мнението й е от значение за него и тя се опитва да се меси в живота ви. Има една поговорка, която казва: ‘Дръж приятелите си близо, а враговете си - още по-близо’.  Затова може да се опитате да се сближите с тази жена и да я убедите, че  любимият ви я възприема като сестра. Така може още в зародиш да пресечете нейните надежди  да стане нещо повече за него. Ако пък е  много непоносима, просто я игнорирайте и дори не я споменавайте пред  вашия партньор.  Ултиматумите ‘Или аз, или тя!’ няма да помогнат.

Вашата най-добра приятелка - тя също може да бъде потенциална опасност за връзката ви.  Вие й споделяте всичко и прекарвате много време заедно. Не трябва обаче да прекалявате - всичко с мярка.  Често се случва мъж да напусне партньорката си, заради най-добрата й приятелка.  Ако забележите, че вашата приятелка флиртува с вашия любим,  не правете сцени на ревност. По-добре е на следващи ден да й се обадите и да й кажете, че той е  шокиран от поведението й, а на  него кажете същото за нея.  Така те ще се почувстват обидени и няма да повторят...

Друг тип приятелка е разочарованата - тя също може да повлияе отрицателно на връзката ви. Тя е разочарована от последната си връзка и мрази мъжете, дори и вашия. Постоянно го критикува и вие най-после започвате да се вслушвате в думите й. Ето защо или я  запознайте с някого, или не се събирайте с нея.   

Естествено, преди вас вашият партньор  е имал и други връзки. Има обаче една жена, която  е изиграла важна роля в живота му. Всичко му напомня за нея, а приятелите му не пропускат да я споменат.  Дори вие в някакъв момент започвате подсъзнателно да я имитирате. …

Не позволявайте  на този ‘призрак’ да ви тормози и не му обръщайте внимание. Ако пък сте толкова обсебена  от тази жена, срещнете се с нея - тогава ще видите , че тя не е толкова съвършена  и няма причина да й подражавате.

Друга негова приятелка пък постоянно засичате някъде.  Ако любимият ви се държи с нея добре, няма опасност. Ако обаче двамата се мразят  открито - вероятно все още ги свързват силни чувства.  Има и още един вариант - ако те са се разделили скоро, а той продължава все още да я търси.  Тогава временно ‘замразете’ вашата  връзка.  Нека той да изясни предпочитанията си.

Колежката - това е другата жена, която може да застраши връзката ви. Двамата с вашия партньор  са заедно по цял ден, разрешават общи служебни проблеми, ходят по командировки.... Не критикувайте колежката на партньора си, това само би възбудило интересът му към нея. Само че започнете да се ‘показвате’  - звънете редовно на любимия, придружавайте го на служебни партита..., а не е зле и да предизвикате ревността му като започнете да разказвате за вашия много талантлив и привлекателен колега....
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!