Красива и елегантна в новогодишната нощ

Всяка жена иска да бъде неотразима в новогодишната нощ.  Затова при избора на стил и визия за посрещането на Нова година заложете на грацията и пищността. Но имайте предвид, че трябва да съобразите тоалета си с мястото, където ще купонясвате.   Материалите трябва да са леки, ефирни и женствени, а цветовете - класически.

Класика е малката черна рокля, която всяка жена има в гардероба си. Заложете на разчупен модел - гол гръб, асиметрични елементи, изрязани ленти, набори, цветя като декорации и ретро елементи. Този тоалет е подходящ както за официални събирания, така и за празнуване в клуб.  

Блясъкът е неразделна част от празничната вечер. За да сте  в центъра на вниманието, заложете на пайети, съчетани с тънки и прозрачни материи.

Ако не се чувствате добре в къса и прилепнала рокля, може да изглеждате прекрасно и с елегантен костюм. С подобен тоалет ще придобиете визията на уверена и силна жена. Гащеризонът също е подходящ избор. Той стои добре на всяка фигура и позволява голяма свобода на движенията. Съчетайте го с масивни бижута.

Топ с панталон също е подходящ за жените, които предпочитат свободните движения,    лудите танци и панталоните. Съчетайте екстравагантен топ с изчистен черен панталон. Заложете на ефирни и полупрозрачни материи и оригинални съчетания.  Този тоалет е перфектен за купони  в домашна обстановка, както и за посрещане на Нова година в нощно заведение.

Декорациите с цветя допринасят за един по-различен, но също стилен външен вид. Подчерайте талията с коланче и ще придадете завършеност на тоалета.
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!