Любопитно за...любовта

Навсякъде по света можете да се натъкнете  на доста странни и глупави  закони, свързани със секса.


Ето какво е забранено в САЩ.


В щата Калифорния,   например, котките и кучетата трябва да получат специално позволение от стопаните си, за да се отдадат на любовни ласки с партньорите си. Също там, с оглед предотвратяване разпространението на СПИН, обществените бани са забранени, защото се смята, че в тях  се насърчава или допуска правенето на секс.


В Аляска със закон е забранено  лосовете да правят секс по улиците на градовете.


Във Вашингтон пък, единствената разрешена поза в секса е мисионерската , другите са незаконни. Със закон е забранен и сексът с девственици. Интересно как момичетата там се разделят с девствеността.


В Айова по време на секс на мъжа са позволени не повече от 3 глътки бира.


В Кентъки е забранено жените да се появяват по бански на пътното платно. Изключение се прави, само ако дамата е придружена от двама полицейски служители.


В Пенсилвания е незаконно шофьорите да правят секс в камионите си. В Южна Дакота е забранено да се прави секс на пода в хотелите. В Уайоминг е забранено да се прави секс във входовете на магазините. В Минесота мъжът няма право да прави секс с жена си, ако дъхът му мирише на чесън или лук. В Небраска може да се прави секс в хотелите, но само с чиста нощница.


В Невада сексът без презерватив е забранен. Странно как се размножават жителите на този щат? В Ню Мексико сексът в кола по време на обедната почивка е незаконен.


Ето и някои забрани в други страни по света:


В Ливан на мъжете е позволено да правят секс с животни, ако животното е от женски пол. Ако обаче е от мъжки, наказанието е смърт. В  Хонконг,  ако жена хване мъжа си в изневяра,  има право да го убие, но само с голи ръце. В Индонезия наказанието за мастурбация е обезглавяване.


На остров Гуам пък има професия "Обезчестител". Тези мъже обикалят селата и лишават момичетата от девствеността им. Това се прави, защото законите на Гуам забраняват на девствениците да се омъжват.  :)
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!