Мъжът-кръшкач

Вече е установено, че прекалената любвеобилност към съпругата е знак, че силната половинка в семейството кръшка.  

Доскоро той ви е пренебрегвал в леглото, а сега редовно настоява да прави секс с вас. Нежен и любвеобилен е, сякаш  сте съвсем в началото на връзката. Случва се и да ви носи подаръци, цветя… На какво се дължи такова поведение?

Всичко това говори, че той със сигурност кръшка.  Според американски психолози, това е един от основните признаци за откриване на изневярата.  Те са на мнение, че най-често прилаганият от мъжете подход е да се демонстрира стабилност на връзката.

Започне ли мъжът  изведнъж да обяснява на законната си половинка колко много я обича, колко е щастлив с нея и как тя е най-най-най, значи работата му никак не е чиста. По всяка вероятност в живота му се е появила нова изгора и любовните думички към партньорката му са средство за замазване на деликатното положение.

И все пак не избързвайте със скандалите.  Има и други признаци, по които кръшкачът може да бъде разконспириран - аромат на дамски парфюм, необясними закъснения, несвързани или разминаващи се обяснения за служебните командировки…

В случай, че мамената съпруга се убеди в изневярата, може да започне яростна борба. Специалистгите съветват обаче да не му отказвате секс, а да го побъркате в леглото. Сменете прическата, облечете секси рокля и няма как да не постигнете резултат.  Ще го заглождят съмнението и ревността.

Мъжете са безкрайно суетни и тяхното его силно страда, ако законната, която той смята за вързана в кърпа, започне да се изплъзва. Тогава нормалната реакция е искреното възобновяване на интереса на кръшкача към жена му и накрая … зарязва любовницата.

При правилно разиграване на картите от страна на мамената дама, изневеряващият мъж скоро ще забрави за чуждата. Ако ли пък не, значи така е било писано. Не хабете нерви, намерете си  любовник или просто се разделете...
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!