Нашите рисунки - какво показват те?

Много често, особено когато говорим по телефони, ние несъзнателно  рисуваме нещо. Според психолозите, обаче, тези несъзнателни драсканици,  говорят за човека, който ги прави - те разкриват неговите страхове, мечти и очаквания.


Ако рисувате звезди,  това говори за силен характер. Ако звездата е с пет върха - това означава, че сте човек на място. Ако е с 6 - това говори за концентрация. Ако тези 6 върха приличат повече на лъчи - това показва, че или сте влюбени, или че имате нужда от обич.


Квадратчета рисуват реалистите. Те са практични, концентрирани и изпълнителни, никога не изневеряват и винаги застават твърдо до партньора си.


Най-романтичният символ - цветето, рисуват влюбените и чувствителни  жени и мъже. Тези хора, обаче, не могат да вземат сами решения и често поемат ангажименти, които са извън възможности си.


Триъгълници обикновено рисуват  хората на реда, аналитиците и перфекционистите, но и хазартните типове, които поемат рискове във всяка ситуация.


Кръгът символизира майчинството и закрилата. Рисуват го обикновено хората, които мразят лъжите и подмолните действия. Това  са честни, почтени, обичливи и любезни хора с чувство за хумор.


Сърцето показва, че човекът, който го рисува е влюбен. Характерно е  за чувствителните натури.  Не трябва да се мисли, обаче, че тези хора са фантазьори. Напротив, те са здраво стъпили на земята реалисти, но просто са много чувствителни.


Птицата в полет показва желание за свобода.  Тези хора имат приятно чувство за хумор и често са заклети пътешественици и авантюристи.


Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!