Новите технологии и изневерите

На какво  ли не са способни новите технологии?  В днешно време те  могат да хванат  половинката ви в изневяра.  Хуан Куотай от Тайван е създал  софтуер, който проследява обажданията на заподозрения и отделя подозрителните.

Тайванецът решил да създаде новия софтуер, защото му било писнало да гледа разпадащите се бракове наоколо.   Затова решил да помогне, доколкото може. Така той създал  компютърна програма, която  да помага на жените/мъжете да разкриват неверните си половинки.

Куотай обяснява, че неговата програма открива изневерите, като проследява комуникацията на кръшкачите. Потребителят трябва да изпише номера на мобилния телефон на  заподозрения и софтуерът регистрира времето, продължителността и номера на всяко обаждане.

Най-умното в програмата е това, че тя анализира  обажданията и отделя подозрителните. Ако разговорът, например, е продължил над 20 минути, съпругът/съпругата получава преудпредителен сигнал.

Програмата може и още нещо. Софтуерът анализира разговорите за думи и изречения, които издават извънбрачни връзки, като ‘Обичам те’, ‘Липсваш ми’, Не мога да говоря сега’ и ‘Набери ме’.
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!