Още един начин да се вталим

Понякога искате да се вталите бързо по някакъв повод, а това невинаги е възможно.  Има обаче и други начини на изглеждате по-слаби - трикове за обличане, които  могат да скрият излишните килограми.

Много е важно да се научите да купувате  класически дрехи, които са с опростена кройка. Трябва да избягвате излишните аксесоари - много копчета, джобове, пайети и капси.  Те изглеждат привлекателни, но пък придават повече килограми…

Друго важно нещо, което трябва да правите е да се придържате към една цветова тоналност, която най-много ви допада. Разбира се, избягвайте да се  обличате в пъстри дрехи, особено на частите на тялото, които не харесвате.

Тъмните дрехи са най-подходящи за прикриване на излишните килограми. Добре е те да са изработени от леки материали - памук, вълна или коприна, за да не утежняват допълнително силуета.

Вертикалните райета на  раираната блуза издължават фигурата, като създават оптическа илюзия, чрез която късият торс изглежда балансирано издължен.

Рокля в тъмен цвят под издължено сако в по-светъл тон прикриват коремчето и задните части.  По-светлият цвят на сакото отвлича вниманието на окото от роклята и недостатъците на вашето тяло.

За да изглеждате по-слаба, купете си костюм в тъмносин цвят с подходяща за вас кройка. Тъмносиният цвят оптично сваля поне 5 кг от теглото.

При покупката на сако се спрете на такова с издължена кройка. Така ще скриете някой и друг  килограм. Добре е сакото да е скроено по линията на тялото, а не да бъде свободно падащо.

Блузите ви нека да бъдат с V-образно деколте - така визуално ще изглеждате по-висока и стройна.


Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!