Освен химия, любовта е и… физика

Любовта не е само химия. Учените откриват в  нея и съвсем конкретни физички закони. Индийски експерти от Делхи твърдят, че тя е размяна на енергия.

Според тях двама души се срещат и изведнъж започват да чувстват подем на енергията си - енергийните  им полета се обединяват и създават необичайно голяма сила. Това може да продължи няколко години, но е установено, че колкото по-близо един до друг са партньорите и колкото по-чести са срещите им, толкова по-бързо тази сила  затихва -  изведнъж възникват конфликти и спорове…

Според специалистите, външният свят засилва своето влияние, страничните енергии се намесват и постепенно изместват любовните - енергията вече не се дава на половинката, а се губи встрани.

Едновременно с това, участниците в двойката вече са свикнали, че  имат много сили - те започват да изискват от партньорите  си още и още. И в един момент енергията не достига. Тогава хората започват да забелязват недостатъците и  да пресмятат кой дава повече във връзката.  

Но и самите партньори са започнали да  разпиляват енергията си, да я дават не на любимия, а на обкръжаващия ги свят.  Именно това води до намаляване на общото количество енергия и на всеки един в двойката  не достига  енергия за любов.Започва борба за надмощие - кой ще вземе повече, а когато вече няма какво да се взима, хората се разделят и търсят нова жертва.

Любовта не е чувство или хормонален взрив, а състояние, в което енергията стига за всички.  Но и ние със своите действие и мисли пречим на нейното протичане.

Затова  научете се да се обяснявате в любов. Когато започнете да дарявате своята любов, тя се умножава във вас - колкото повече давате, толкова повече ще ви се връща...
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!