Паркинг за вашия атовмобил до летище София по време на полет, защо не?

След отпадането на всички мерки, свързани с корона вируса, определено започнахме да се поотпускаме и плавно да се връщаме към едни по-спокойни дни. А с връщането към "по-нормалното", както казваме напоследък, започнахме и да пътуваме повече. 
В момента много туроператори предлагат изключително изгодни оферти за почивка във и извън България. За море и планина. Ако сте решили да тръгнете на път, не забравяйте, че ако искате да отидете до летището с личния си автомобил, но се чудите къде да го оставите, то може да ползвате услугите на паркинг до летище София

Полезна информация за евтин паркинг на летище София:
Освен факта, че паркингът се намира на точно 3 минути от двата терминала на Летище София, ви предлага денонощна охрана, видеонаблюдение и трансфери, за да сте спокойни, че вашият автомобил е на сигурно място и да се отдадете изцяло на вашето пътуване.
След като паркирате колата си на паркинг летище София, служители ще ви закарат до терминала на Летище София, от който летите. Когато се върнете от своето пътуване, отново служители от паркинга на летището, ще ви посрещнат и закараат обраното до вашия автомобил.
 

Няма по-хубаво от това да се чувствате комфортно преди, по време и след една почивка. 
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!