По цвета на косата ще ги познаем...

Всяко момиче има нужда от подстригване от време на време, особено когато душата му копнее за свежо настроение. И докато за формата на прическата е най-добре да се посъветвате със специалистите или със списанията, то изборът на цвета на косата, според експертите, зависи от вашето психическо състояние и от целите, които сте си поставили и преследвате в момента.


Червенокосите дами изпитват потребност да бъдат активни и настъпателни. Те определено търсят пътя към успеха. Заедно с това този цвят на косата им вдъхва повече увереност  в собствените сили и ги кара да се чувстват в безопасност.


Желанието да се изрусите вероятно е знак, че изпитвате потребност от духовни занимания. Заедно с това този цвят  зарежда с енергия. Ако обаче направите  косата си твърде светла, почти бяла,  това може да ви направи високомерна и да ви създаде проблеми в общуването с околните.


Ако искате да сте брюнетка, добре е да знаете, че към помощта на кафявия цвят е добре да се прибягва тогава, когато е нужно да се съсредоточите към нещо важно. Това е цветът на надеждата, практичността и здравия разум.


Чернокосите дами излъчват голяма доза чувство за собствено достойнство. Това може да стане сериозна преграда в отношенията им с другите хора. Затова е по-добре на черната коса да се предаде повече лекота и блясък с дискретни кичури в друг цвят.
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!