Само за дами: Пътища на сближаването

Ако определен мъж ви хареса, много-много не се чудете. Десет минути след игривия ви поглед и ослепителна усмивка, той въобще няма да си спомня, че идеята за запознанството не е негова. Но вие си знаете, че той е отвърнал на вашата безловесна покана.

Танц за съблазняване: След като вече е реагирал на вашата усмивка, опитайте да направите още една крачка към сближаване. Поканете го мислено на танц. Представете си, че танцувате. Той, разбира се, и не подозира. Сега  се приближете до него и го заговорете.

Обърни се към мен: Достатъчно е само да изпратите сигнал към обекта и веднага ще разберете - иска ли вашият случаен познат да продължите запознанството. Ако е обърнал към вас глава, значи сигналът е приет. Сега може и вие да се обърнете към него. Не е толкова просто! В изкуството на сближаване обръщането  към партньора е критичен момент за по-нататъшните отношения. Така смятат психолозите. След като сте обърнали  един  към друг глави, продължете с рамото, тялото, коленете - точно в тази последователност. Ако той направи същото, това означава, че между вас има привличане и има шанс да се сближите.

Докосване: Много важно е да реагирате правилно на първото, почти неуловимо докосване. Ако се напрегнете, стиснете устни и кръстосате ръце, събеседникът ви може да изтълкува това като отказ. Ако приемeте първото докосване спокойно, има всички шансове вашата връзка да се задълбочи. 

Синхрон: Спортистките, които тренират синхронно плуване, отлично усещат  партньорките си. И в резултат се получава красиво зрелище. Когато мъжът и жената започнат да се движат в синхрон, тези действия потвърждават взаимната им привързаност. Дори да е възникнала преди няколко часа.
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!