Защо да изберем Частно училище за нашето дете?

Частно училище „Цар Симеон Велики“ е иновативно училище, което се намира в София, Иваняне. Частно училище „Цар Симеон Велики“ има за цел да бъде пример за иновативна, мотивираща, креативна, здравословна и позитивна среда, която стимулира личния потенциал на учениците докато изгражда и възпитава в тях навиците и философията на успеха. Основната цел на работата ни е да насърчим сред младите предприемаческия дух, личностните умения, иновативното и гражданското образование. Тук учениците могат да разчитат на новите технологии, предприемачеството и иновацията. Учебната програма отдава особено значение на историята, културата, гражданското и финансово образование. 

В това иновативно училище работи екип от професионалисти, които споделят едни и същи: визия, мисия и ценности, развиват се и учат постоянно. Учителите иновират и прилагат нови и ефективни методологии за учене и развитие - проектно- и проблемно-базирано обучение, индивидуален подход, откриване на таланти и развиване на силните страни на децата. Учениците и учителите обичат родината, пазят, носят със себе си традициите на народа ни.

Ученици имат на разположение модерна база, включваща:

Иновативна, просторна, пететажна комплексна площ от 5555 m2;
Вътрешен плувен басейн и мултифункционален спортен център;
Външна площ - повече от 4000 m2;
Свеж въздух и чудесен изглед към Витоша и Балканския масив.

Повече за приема след 11-ти клас, изпитите след 4-ти и 7-ми клас, както и по-детайлна информация ще намерите в сайта на ЧОУ „Цар Симеон Велики“.
Коментари


Krasotata.net 2006-2015 | Всички права запазени!